NAPRAPATBEHANDLING

Førstegangskonsultasjon (undersøkelse og behandling) 45min: 700 kr

Oppfølgingstime 30min: 650kr

PRODUKTER

FOAMROLLER

Foamrolleren er fin å bruke når du vil løse opp i stive og spente muskler. Bruk den for å øke blodsirkulasjonen og forbedre restitusjonen etter tøffe treningsøkter

Vår pris: 300kr

MINIBAND

Miniband er små, praktiske treningsstrikker med omkrets på 50cm. De er geniale til opptrening etter skade, aktivering av setemuskulatur og mange andre øvelser. Vi selger de i 4-pakk med fire forskjellige motstander, som gjør at du får god progresjon i treningen din. Spør oss om øvelser med miniband!

Vår pris: 300kr

SLYNGE

Komplett sett for trening i slynge. Slyngetrening er funksjonell og veldig effektiv styrketrening. Med denne slyngen kan du trene over alt, hjemme, på hytta, på reise, inne eller ute. 

Vår pris: 900kr

KINESIOTAPE

Kinesiotaping er en rehabiliterende tapeteknikk som påvikrer kroppens egne tilhelingsprosesserved å påvirke muskulatur og gi stabilitet til ledd uten å påvirke bevegelsesutslag

Vår pris: 200kr

LINNEX

Linnex er en varmestift som gir en behagelig varme som trenger ned i muskulaturen. De naturlige virkestoffene i Linnex virker lokalt i huden og gir varme, lindring og økt blodtilførsel for ømme muskler og ledd. De fire virkestoffene i Linnex er capsaicin (chili), kamfer, mentol og salisylat.

Vår pris: 300kr

SUPERFEET SÅLER

Superfeet har i mange år laget innleggssåler som tar hensyn til fotens anatomi og funksjon. Sålene finnes i flere bredder og tykkelser for å passe til ulike typer føtter og ulike typer av fottøy.

Vår pris: 

Halv såle: 399kr

Hel såle: 549kr

Carbonsåle for ski og fotball: 599kr 

WEB_Image AlfaCare Miniband 4-pack X-Let
Slynge_deler-2_edited.jpg