50% på førstegangskonsultasjon hos Marte t.o.m 14.september

Vi ønsker naprapat Marte Mortensen velkommen til OMIC Naprapati

Bestill førstegangskonsultasjon hos vår nye naprapat, Marte, innen 14.september å på 50% rabatt!

50% rabatt på førstegangs-
konsultasjon hos
Marte!

Telefon: 40 60 14 04

E-post: post@omicnaprapat.no

MARTE

Marte er født og oppvokst på Otterøya i Namsos, og har endelig flyttet hjem igjen etter endt utdannelse i Stockholm våren 2018.  Marte er glad i friluftsliv både ved sjøen og til fjells, og setter familien og samboeren høyt. Når hun ikke trasker rundt i fjellene på Otterøya, suser hun rundt på sin gule motorsykkel!

Marte er opptatt av at alle skal ha en smertefri kropp. Uansett som du trener mye eller ikke, så hjelper Marte deg til en smertefri og funksjonell hverdag. Hun har jobbet mange år på rehabiliteringsavdelingen på sykeheimen i Namsos, så hun har bred erfaring innen helse. Som naprapat behandler hun mye på benk, og gir råd og veiledning for selvhjelp og en aktiv hverdag.

OM OMIC NAPRAPATI:

OMIC Naprapati ble startet sommeren 2014 av Hanna Blengsli Kværnø, Terje Lillemark og Morgan Aagård. Idag er det kun Hanna som jobber fast i Namsos.

OMIC er en latinsk forkortelse for Optimal Motus In Corpus som på godt norsk betyr Optimal Bevegelse I Kroppen. Dette er det vi i OMIC jobber for hos våre pasienter.
Naprapati betyr "å korrigere årsak til lidelse". Vi jobber for å finne ut hvorfor smertene dine har oppstått, gjøre deg oppmerksom på årsaken, lindre smerten og bidra til forebygging av problemet. Det kan være for eksempel endring av ergonomi, trening, øvelser for å sterke stabiliserende muskler eller endring i hverdagen.

Vi har en moderne klinikk i Namsos Helsehus, der det finnes tverrfaglig helsetjeneste med naprapati, fysioterapi, osteopati, Friskgården og bedrifthelsetjeneste.